-ads-

USAMLJENA SAM U OGROMNOJ KUĆI U FRANKFURTU.!!!

NE BIH GA NIKADA DOVELA DA SAM ZNALA DA ĆE TAKO BITI..

Teško mi je i usamljena sam zahvaljujući svom bivšem dečku kojeg sam grabila i oblačila četiri godine, to mi je hvala za sve i tako mi treba kada sam glupa kao stup..

U Njemačkoj živim od završetka svoje škole tu sam se zaposlila i ostvarila svoj život koji sam sredila baš onako kako sam i to željela. Imam sve što poželim i ništa mi u životu ne fali mislim nije mi falilo dok sam živjela sa njim. Osjećala sam se tada ispunjenom i bilo mi je lijepo kada sam ga dovela u kući da živi sa mnom. I posao sam mu dala u svojoj firmi iako nije imao baš školu završenu kako treba ja sam mu pomogla ipak i progurala ga. Da sam znala da ću od njega dobiti takav nož u leđa ne bih nikada to napravila..

Taj dan sam radila i mučila se kao konj da napravim sve što sam morala. Spremila sam razna iznenađenja za njega i htjela sam ga baš razveseliti, ali kada sam došla kući on je razveselio mene sa svojom ljubavnicom u našem dnevnom boravku. Nju sam automatski namlatila i jedva me on zaustavio i on je dobio par šamara i otjerala sam ga iz svoje kuće. Par dana poslije me molio da mu oprostim i dali se može vratiti, naravno nisam pristala jer je imao sve pored mene i to je prokockao za sat vremena uživanja.